Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار، سانگ یانگ تیوولی با رنو کپچر است. تا چندین سال پیش خرید خودرو کاری آسان به‌شمار می‌آمد، اما پیشرفت این صنعت که با آمدن مدل‌های گوناگون در سگمنت‌های مختلف همراه شد، کار خرید و انتخاب را برای خریداران کمی دشوار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امکانات رفاهی فراوان، طراحی‌های متفاوت و مشخصات فنی گوناگون، پارامتر‌هایی است که ممکن است علاقه‌مندان را دچار تردید کند. 

معرفی سانگ یانگ تیوولی:

سانگ یانگ تیوولی، خودرویی ساخت کشور کره جنوبی است که در سال ۲۰۱۶ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۱۶ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۱۵۹۷ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۲۸ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۱۶۰ نیوتن متر در ۴۰۰۰ و ۶۰۰ دور در دقیقه است.

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۶ دنده تیپ ترونیک Aisin استفاده شده. جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۷۵ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۲ ثانیه است.

مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۷.۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۴۷ لیتر است. امکانات این خودرو شامل رینگ‌های ۱۸ اینچی، سنسور عقب جهت پارک خودرو، دوربین دید عقب، شیشه‌های دودی ردیف عقب،  شیشه‌های جلو ضد اشعه، شیشه‌ها برقی و مجهز به سیستم ایمنی تشخیص مانع، فرمان هیدرولیک با قابلیت تنظیم ارتفاع، دی لایت چراغ‌های جلو و چراغ‌های عقب LED  و تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو است.

همچنین این خودرو مجهز به مدیریت برق باطری، آینه‌های کناری برقی تاشو، آینه جلو حساس به نور ECM، صندلی‌های ردیف جلو و عقب چرم،گرم کن صندلی‌های جلو، سیستم تهویه مطبوع دستی، کروز کنترل، برف پاکن‌های مجهز به سنسور باران و برف، شیشه‌های دودی درب‌های عقب، بال عقب، ورود بدون کلید Smart Key است.

معرفی رنو کپچر:

رنو کپچر، خودرویی ساخت کشور فرانسه است که در سال ۲۰۱۴ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۱۶ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۱۱۹۷ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۱۶ اسب بخار در ۴۰۰۰ و ۹۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۱۹۰ نیوتن متر در ۲۰۰۰ دور در دقیقه است.

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۶ سرعته خودکار دو کلاچه استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۹۲ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۰.۹ ثانیه است.

مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۵.۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۴۵ لیتر است. از جمله امکانات این خودرو می توان به سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، چراغ‌های LED روز روشن، سیستم تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو، سنسور اتوماتیک نور چراغ‌ها، آیینه‌های جانبی برقی و تاشونده با دید گسترده و مجهز به گرمکن عقب، بدنه ۲ رنگ، غربیلک فرمان چرمی، تودوزی چرم، رینگ آلومینیومی ۱۷ اینچ اشاره کرد.

همچنین این خودرو مجهز به سیستم استارت دکمه‌ای هوشمند، کروز کنترل و سیستم محدودکننده سرعت (Speed Limiter)، سیستم مصرف بهینه موتور (ECO-MODE)، قابلیت تلسکوپی تنظیم فرمان و تنظیم ارتفاع، کارت قفل و استارت هوشمند رنو، ۳ عدد پشت سری عقب قابل تنظیم، گرم کن صندلی‌های جلو، کنسول میانی صندلی‌های جلو و شیشه‌های کوچک عقب و شیشه عقب تیره است.

خودرو سانگ یانگ تیوولی رنو کپچر کشور سازنده کره جنوبی فرانسه سال (طراحی) 2016 2014 موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه 4 سیلندر 16 سوپاپه حجم موتور 1597سی سی 1197سی سی حداکثر قدرت 128 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه 116 اسب بخار در 4900 دور در دقیقه حداکثر گشتاور 160 نیوتن متر در 4600 دور در دقیقه 190 نیوتن متر در 2000 دور در دقیقه جعبه دنده 6 دنده تیپ ترونیک Aisin 6 سرعته خودکار دو کلاچه شتاب 0 تا 100 12 ثانیه 10.9 ثانیه حداکثر سرعت 175 کیلومتر در ساعت 192 کیلومتر در ساعت وزن 1300 کیلوگرم 1180 کیلوگرم اندازه (میلیمتر) 4202 طول - 1798 عرض - 1590 ارتفاع 4122 طول - 1778 عرض - 1566 ارتفاع فاصله بین دو محور 2600 میلیمتر 2606 میلیمتر مصرف سوخت داخل شهر 9.8 لیتر در هر صد کیلومتر 6.6 لیتر در هر صد کیلومتر مصرف سوخت خارج از شهر 5.7 لیتر در هر صد کیلومتر 4.7 لیتر در هر صد کیلومتر مصرف سوخت ترکیبی 7.2 لیتر در هر صد کیلومتر 5.9 لیتر در هر صد کیلومتر حجم باک 47 لیتر 45 لیتر استاندارد آلایندگی یورو 6 یورو 5 استاندارد امنیت ندارد EuroNCAP 5 میزان تولید CO2 167 گرم در هر کیلومتر 125 گرم در هر کیلومتر ترمز و پایداری EBD - ABS - ترمز های دیسکی در محورهای عقب و جلو - سیستم فعال ضد واژگونی ARP -سیستم پایداری الکترونیکی ESP - کمک ترمز الکترونیکی HBA - سیستم کمک حرکت در سربالایی HSA – سیستم ضد لغزش خودرو در شتاب گیری ASR – سیستم ضد هرزگردی TCS سيستم ترمز ضدقفل ABS - سيستم توزيع متعادل نيروي ترمزEBD - سيستم ترمز كمكي در موارد اضطراري EBA - سيستم كنترل پايداري الكتريكي ESP - سيستم كمكي حركت در سربالايي HSA کیسه هوا ایربگ راننده و سرنشین جلو - ایربگ های پرده ای - ایربگ های جانبی – مجموعاً 6 کیسه هوا در 10 نقطه مختلف - سیستم فعال شونده پشت سری ها در هنگام تصادف راننده، سرنشين جلو و جانبي (مجموعاً 4 عدد) سیستم صوتی سیستم پخش DVD و MP3 به همراه 6 بلندگو و 2 آمپلی فایر مولتي مديابا صفحه 7 اينچي

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معرفی خودرو بررسی خودرو لیتر در هر صد کیلومتر سانگ یانگ تیوولی دور در دقیقه کیلومتر در ساعت تنظیم ارتفاع نیوتن متر ۱۰۰ کیلومتر استفاده شده اسب بخار مصرف سوخت رنو کپچر آن از یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر | پژو ۲۰۶ و رنو ساندرو در برابر این شاسی‌بلندهای غول‌پیکر، مورچه‌اند

امیرمسعود عابدین: به دلیل شرایط حاکم بر بازار خودرو ایران، بسیاری از ما فرصت دیدن جدیدترین و قدرتمندترین خودروهای حال حاضر دنیا را نداریم. به همین بهانه قصد داریم به مقایسه ابعاد پرطرفدارترین خودروهای بازار ایران با خودروهای مطرح جهانی بپردازیم.

شاسی‌بلندها و پیکاپ‌های آمریکایی و ژاپنی که به ابعاد بزرگ و عضلانی‌شان معروف‌اند، در این مقایسه نقش پررنگی دارند. در این مقایسه، در کنار حضور خودروهای بازار ایران، نگاهی هم به خودروهای اسپرت و لوکس مطرح در جهان انداختیم.

پژو ۲۰۶ و کادیلاک اسکلید LWB

فیات ۵۰۰ و کادیلاک اسکلید LWB

رنو ساندرو استپ وی و کادیلاک اسکلید LWB

ام.وی.ام X۵۵ و GMC سیرا

تویوتا لندکروزر سری ۲۰۰ و جی.ام.سی سیرا

لامبورگینی اونتادور و جی.ام.سی سیرا

بی‌ام‌و i۸ و فورد F۳۵۰

فراری SF۹۰ و لینکلن نویگیتور

فیدلیتی پرستیژ و رولزرویس کولینان

لکسس LX۵۷۰ و رولزرویس گوست

جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.

۵۴۳۲۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904242

دیگر خبرها

  • تصاویر | پژو ۲۰۶ و رنو ساندرو در برابر این شاسی‌بلندهای غول‌پیکر، مورچه‌اند
  • مقایسه گوشی‌های شیائومی 14 و S24 سامسونگ + قیمت و مشخصات
  • بی وای دی شارک : این پیکاپ چینی، خارجی شد! (+تصاویر)
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • لونا GRE برقی ایران خودرو + مشخصات، عکس و قیمت Luna GRE EV
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد